Matrikel

Här kan du söka efter advokater och biträdande jurister. Som advokat eller biträdande jurist kan du också själv se och ändra dina uppgifter i Advokatsamfundets matrikel.

Här kan du söka efter advokater och biträdande jurister. Som advokat eller biträdande jurist kan du också själv se och ändra dina uppgifter i Advokatsamfundets matrikel.

I matrikeln finns uppgifter om Advokatsamfundets ledamöter och biträdande jurister. Välj Sök advokat i vänstermenyn för att söka på bland annat namn, ort och verksamhetsinriktning.

Som advokat eller biträdande jurist kan du efter inloggning på Advokatnätet se och ändra dina uppgifter i Advokatsamfundets matrikel. Delägare kan dessutom se och ändra uppgifterna på byråkortet i Advokatsamfundets matrikel.

 

Ändra personuppgifter

Välj Personkort i vänstermenyn för att se dina uppgifter. Logga in, och följ sedan anvisningarna på sidan för att ändra felaktiga uppgifter om exempelvis telefonnummer, advokatbyrå och namn. Dina anmälda ändringar godkänns av Advokatsamfundets registrator innan de syns i matrikeln. Det tar alltså upp till ett par dagar innan du kan se de ändringar du gjort.

 

Ändra byråuppgifter

Delägare och innehavare kan dessutom själva administrera uppgifterna om advokatbyrån. Välj Byråkort i vänstermenyn för att se byråns uppgifter. Logga in, och följ sedan anvisningarna på sidan för att exempelvis registrera ny personal på advokatbyrån. Dina anmälda ändringar godkänns av Advokatsamfundets registrator innan de syns i matrikeln. Det tar alltså upp till ett par dagar innan du kan se de ändringar du gjort.

Använd vänstermenyn för att hitta det du söker.

Har du frågor om matrikeln eller dina uppgifter i den? Kontakta Advokatsamfundet på tel. 08-459 03 00, eller använd formuläret nedan.

 

Namn:
E-postadress:
Telefon:
Fråga: