Advokatsamfundets kansli arbetar med modern informations- och kommunikationsteknologi. Dokumenthanteringssystemet är digitalt och medlemsregistret är integrerat med samfundets webbplats. Vi söker en systematisk och noggrann registrator med mycket goda it-kunskaper. Du ska vara effektiv och serviceinriktad samt tycka om att ta egna initiativ. Goda kunskaper i engelska förutsätts.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. scanning och registrering av post, hantering av samfundets medlemsregister, framtagande av statistik samt handläggning och registrering av vissa ärendetyper . Arbetet innefattar omfattande kontakter med advokater och jurister.

Goda kunskaper i Office-programmen och Crystal Reports eller annat likvärdigt program krävs.

Skicka Din ansökan senast den 7 juni till Sveriges advokatsamfund, att: Jonas Hultgren, Box 27321, 102 54 Stockholm eller till jonas.hultgren@advokatsamfundet.se.

Bifoga CV och betyg. Ange löneanspråk, tidigaste anställningsdatum och referenser.

För mer information kontakta Jonas Hultgren, ekonomichef, 08-459 03 35.

På kansliet, som finns på Djurgården i Stockholm, arbetar ca 30 anställda. Den dagliga verksamheten leds av samfundets generalsekreterare. Kansliet administrerar tillsynen av advokater och fungerar som serviceorgan åt ca 4 800 advokater och ca 1 900 biträdande jurister samt för styrelse, disciplinnämnd och skiljenämnder.