Juridiska Biblioteket Hilda SHRA Menu Search Question Bubble User tie User Coin warning Check Close angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin Document hand with heart paragraph
Information med anledning av coronaviruset

Med anledning av spridningen av det nya coronaviruset riktar Advokatsamfundet följande information till advokater och advokatbyråer. 

 

Aktuellt
Information med anledning av coronavirus

Med anledning av spridningen av det nya coronaviruset riktar Advokatsamfundet följande information till advokater och advokatbyråer. Informationen uppdateras löpande.

Så arbetar vi
Åsa Erlandsson

Advokat Åsa Erlandsson är delägare på Setterwalls Advokatbyrå i Stockholm och arbetar bland annat med arbetsrätt. Åsa svarar på frågor om hur coronasituationen har påverkat hennes arbete. 

 
Rebecka Lewis

Advokat Rebecka Lewis är delägare på Lewis Langley & Partners Advokatbyrå. Hon arbetar med brottmål som försvarare, målsägandebiträde och särskild företrädare för barn. I en kort intervju berättar hon om hur coronasituationen har påverkat hennes arbete.

 
Magnus Nedstrand

Advokat Magnus Nedstrand är delägare på Advokatfirman Delphi och är verksam bland annat som konkursförvaltare, rekonstruktör och likvidator. Magnus svarar på frågor om hur coronasituationen har påverkat hans arbete.

 
Maria-Pia Hope

Advokat Maria-Pia Hope är delägare och CEO på Advokatfirman Vinge samt managing partner på Stockholmskontoret. Hon arbetar med bank och finans samt rekonstruktioner och obestånd. I en kort intervju svarar Maria-Pia på några frågor om hur coronasituationen har påverkat hennes arbete.

 
Andreas Victor

Advokat Andreas Victor är innehavare av F. Victors Advokatbyrå i Östersund. Han arbetar främst med brottmål, målsägandebiträdesuppdrag, konkurs- och annan obeståndsrätt, skadeståndsrätt samt familjerätt. I en kort intervju berättar Andreas om hur coronasituationen har påverkat hans arbete.

 
Sten Bauer

Advokat Sten Bauer är delägare på Baker & McKenzie Advokatbyrå i Stockholm. Han arbetar med arbetsrätt och företagsförvärv samt leder arbetsrättsavdelningen på byråns Stockholmskontor. Sten svarar på frågor om hur coronasituationen har påverkat hans arbete.

 

Advokat Anna Hellron Wikström är delägare på Insulander Lindh Advokatbyrå i Stockholm. Hon arbetar med familjerätt och som målsägandebiträde och offentlig försvarare i brottmål. I en intervju berättar hon om hur coronasituationen har påverkat hennes arbete.

 
Christina Griebeler

Advokat och Rechtsanwältin Christina Griebeler är delägare på advokatbyrån kallan Rechtsanwaltsgesellschaft mbH i Frankfurt am Main. Hon arbetar bland annat med finansrätt, insolvensrätt och allmän affärsjuridik samt leder byråns bank- och finansrättsavdelning. I en intervju berättar hon hur coronasituationen har påverkat hennes arbete.

 
Reine Nelson

Reine Nelson är innehavare av Advokatbyrån Reine Nelson i Stockholm. Han arbetar som offentlig försvarare, målsägandebiträde och särskild företrädare för barn samt åtar sig uppdrag som konkursförvaltare. I en kort intervju berättar Reine om hur coronasituationen har påverkat hans arbete.

 
Peter Näslund

Advokat Peter Näslund är delägare och managing partner på DLA Piper i Stockholm. Han arbetar inom byråns corporategrupp med förvärv och försäljning av bolag samt med aktiemarknadsrelaterade frågor. Peter svarar på frågor om hur coronasituationen har påverkat hans arbete.

 
Frågor och svar
Frågor och svar

Vi får in många frågor just nu som berör den unika situation vi befinner oss i med anledning av spridningen av det nya coronaviruset. Här delar vi med oss av de frågor och svar som vi anser kan vara av allmänt intresse för advokatkåren.