Juridiska Biblioteket Hilda SHRA Menu Search Question Bubble User tie User Coin warning Check Close angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin Document hand with heart paragraph

Lokaler och samarbete

Här kan advokater och advokatbyråer annonsera efter lokaler, samarbetspartner och liknande.

4 september 2019

1 till 2 rum uthyres i Gamla stan, Stockholm

1 till 2 rum uthyres i kontorsgemenskap med Gamla Stans Advokatbyrå (advokaterna Magnus Ljungstedt och Cecilia Westberg Ljungstedt samt jur. kand. Felicia Rönnholm).

Vår lokal ligger på andra våningen i Piperska palatset på Munkbrogatan 2. Lokalen består av sammanlagt fem arbetsrum och en reception. Goda kommunikationer finns med ca 50 m till tunnelbana och buss. De rum som hyrs ut är på ca 8 respektive 23 kvadratmeter. 

Är du intresserad? Hör av dig till advokat Magnus Ljungstedt (magnus.ljungstedt@gamlastansadvokat.se eller tel. 08-406 03 10). För oss är trivseln på kontoret mycket viktigt. Vill därför gärna träffas för en diskussion kring uthyrningen.

 

20 augusti 2019

1 rum uthyres, Lund

1 rum uthyres i kontorsgemenskap med Advokathuset Brämberg & Rydén på Stora Södergatan i Lund. (Advokaterna Anna Rydén och Ylva Brämberg samt jur. kand. Martin Lindh.)

Hos oss finns också advokat Anna Borglin Bogren i kontorsgemenskap.

Vår lokal ligger på andra våningen och innehåller sammanlagt fem arbetsrum och ett stort konferensrum och reception. Lokalen kan nås via trappor eller med hiss från baksidan. Goda parkeringsmöjligheter finns på ett närbeläget parkeringshus. För närvarande används fyra av arbetsrummen, men idag finns ett rum ledigt i kontorslokalen.

Förutom tillgång till arbetsrum och övriga allmänna utrymmen innebär en uthyrning tillgång till teknik, kontorsorganisation i övrigt men framförallt en mycket god service genom vår duktiga assistent.

Är du intresserad? Hör av dig till advokat Anna Rydén (anna.ryden@advokathuset.org eller tel. 046-211 65 00). För oss är trivseln på kontoret mycket viktigt. Vill därför gärna träffas för en diskussion kring uthyrningen.

 

8 juli 2019

Två till tre kontorsrum uthyres i kontorsgemenskap i centrala Stockholm

Två–tre kontorsrum hyrs ut i nyrenoverad lokal från och med 1 oktober 2019. Lokalen är belägen centralt på Herkulesgatan 12 nära Brunkebergstorg och T-centralen. Parkeringshus finns i fastigheten.

Lokalen, som är i två plan om vardera ca 70 kvadratmeter, är helt nyrenoverad och bl.a. utrustad med nytt kök, matplats, ny ventilationslösning, värme och kyla (AC).  

På nedre plan finns reception, väntrum, kundtoalett och kontor. På plan ett finns kök, matplats, toalett samt tre rum varav det största är ca 14 kvadratmeter, ett om ca 10 kvadratmeter samt ett mindre om ca 7 kvadratmeter. Ett av dessa rum ska användas som mötesrum. 

Totalt, inklusive hyresgäster, räknar vi med att vara 6–8 personer som arbetar i lokalen. 

Lokalen städas en gång per vecka. 

För mer information kontakta Adrienne Bonde de Jounge på dejounge@alaw.se eller 0768-14 53 13/08-755 00 01. 

 

4 juli 2019

1–2 centralt belägna kontorsrum uthyres i kontorsgemenskap i Stockholm

Två luftiga och representativa kontorsrum hyrs ut i ljusa lokaler på Kungsholmsgatan 10, Stockholm. Lokalerna ligger nära Stockholms tingsrätt och det är bara en minuts promenad till tunnelbanan. Väntrum, kök och badrum delas i kontorsgemenskapen.
 
För mer information kontakta advokat Vaziri per telefon på 073–738 37 77 eller per mail på info@advokatvaziri.se.
 

4 juli 2019

1–2 rum uthyres i kontorsgemenskap nära Hötorget och Odenplan

Lokalen har på övervåningen sammanlagt fem arbetsrum och ett stort konferensrum och på nedervåningen ett kök och tillgång till en innergård (dit solens strålar når vissa månader på året). För närvarande används två av arbetsrummen av den dansstiftelse som är förstahandshyresgäst (stiftelsen delar ut stipendier och har hand om ett stort bibliotek) och ett rum av mig (Strömholm Advokatbyrå). I dag finns det två rum lediga i kontorslokalen.

Ett rum är alltså 12 kvadratmeter – ljust och fint med en glasdörr mot en korridor och ett fönster mot innergården. Hyran är 5 000 kr/månad. För närvarande sitter Strömholm Advokatbyrå (Katarina Strömholm) där – eventuellt kan Katarina tänka sig förflyttning till rummet om 20 kvadratmeter.

Det största rummet är 20 kvadratmeter, ljust och fint – det har periodvis rymt två–tre–fyra personer/arbetsplatser. Om man inte är känslig för att dela och höra andras telefonsamtal fungerar det bra. Om man sitter ensam eller två i rummet kan man skapa en sammanträdesyta. Hyran är 9 000 kr/månad.  

Det mellanstora rummet är 14 kvadratmeter, också ljust och fint, och med en charmig layout. Rummet skulle kunna rymma två arbetsplatser. Hyran är 6 000 kr/månad.

Oavsett vilket av de tre rummen (12 m²/14 m²/20 m²) man hyr får man fri tillgång till konferensrum (det är sällan upptaget), kök och innergård. Lokalen städas en gång i veckan.

Med hänsyn till den verksamhet som idag bedrivs i lokalerna – som inte är högljudd och larmig utan mestadels utgörs av arbete vid dator och i telefon – skulle rummen passa utmärkt för alla som driver egen – och ganska tystlåten – verksamhet …

Lokalens geografiska läge är charmigt och hyfsat centralt – det tar fem minuter att promenera bort till Hötorget, knappa tio att gå till Odenplan–Tegnérlunden och de norra delarna av Drottninggatan finns runt kröken.

Är du intresserad? Hör av dig till Katarina Strömholm på ks@stromholmlaw.se eller tel. 0708-41 00 99.

 

 

Vill du annonsera här?

Din annons får ligga på hemsidan i tre månader, och plockas därefter bort. Annonseringen är kostnadsfri.

Fyll i formuläret nedan för att annonsera, eller kontakta Advokatsamfundets kansli på tel. 08-459 03 00.

Jag vill annonsera på sidan "Lediga lokaler och samarbete"
Namn
Telefon:
E-post:
Skriv din annonstext här: