Juridiska Biblioteket Hilda SHRA Menu Search Question Bubble User tie User Coin warning Check Close angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin Document hand with heart paragraph

Lokaler och samarbete

Här kan advokater och advokatbyråer annonsera efter lokaler, samarbetspartner och liknande.

14 februari 2018

Lediga rum i centrala Stockholm

Lediga rum finns för advokater eller biträdande jurister i väletablerad kontorsgemenskap. Fördelaktig hyra, från 6 750 kr/mån/rum inklusive del i konferensrum. Trivsam och funktionell lokal med mycket centralt och attraktivt läge på Riddargatan 7 A samt fiberuppkoppling och wi-fi. Rummen lämpar sig även som mottagningskontor för en advokatbyrå utanför Stockholm.

Du får gärna vara inriktad på affärsjuridik men det är inget krav. Tillträde enligt överenskommelse.

Fotografier och planlösning avseende lokalen finns på https://objektvision.se/Beskriv/178009527?IsRanking=True

Välkommen att kontakta advokat Anders Lönnquist, telefon 08-660 93 60, advokat@lonnquist.se för ytterligare upplysningar.

 

12 februari 2018

Lediga advokatrum

Två rum med strålande utsikt över Stockholm uthyres. Privat toalett. Del i kontorsgemenskap i hus med anor från år 1645. Mycket trevligt kontor med bra läge i Gamla stan nära Riddarholmen.

Vi är fyra advokatbyråer som samarbetar.

Adress: Munkbron 11, Gamla stan.

Kontaktperson: advokat Christina Marmolin, tel. 070-243 45 75, eller Katarina Rogeman, tel. 070-328 71 77.

 

9 februari 2018

Ledigt kontorsrum på Scheelegatan 1 – Kungsholmen i Stockholm

Advokatbyrån Yüksel Özkan AB erbjuder advokat att hyra ett kontorsrum i våra lokaler på Scheelegatan 1. I hyran ingår bredband, tillgång till väntrum, kokvrå och toalett.

Lokalen ligger på 1 min gångväg till Stockholms tingsrätt, 2 min till Kronobergshäktet och polisen samt ca 1 min till Rådhusets tunnelbanestation. Bussar går precis utanför. Perfekt även som representationskontor. Rummet kan hyras möblerat/omöblerat.

För närvarande är det en advokat i lokalen.  Verksamhet är inriktad på brottmål (försvarare, målsägandebiträde och särskild företrädare), familjerätt och asylrätt. Vi ser gärna att du arbetar inom humanjuridikens område men detta är inget krav.

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.

Vid intresse kontakta Yüksel Özkan på telefon 076-864 44 73 eller e-post info@advokatozkan.se

 

7 februari 2018

Kontorsrum på Östermalm i centrala Stockholm

Heidenstam Legal Advokatbyrå är en affärsjuridisk byrå med huvudsaklig inriktning på immaterialrätt och marknadsrätt. Byrån består idag av två advokater och en paralegal som sitter i en lokal på Kaptensgatan 12, invid Strandvägen. Vi erbjuder nu advokat att hyra ett av våra kontorsrum som är på ca 13 . Vi ser gärna att du arbetar med affärsjuridik men det är inget krav.

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.

Är du intresserad så kontakta Peter von Heidenstam på peter@heidenstamlegal.se.

 

7 februari 2018

Advokatfirman Sweger & Boström KB är en modern och personlig advokatbyrå med särskild inriktning på familjerätt, internationell privat- och familjerätt, brottmål samt socialrätt.

Vi sitter i trivsamma lokaler på Riddargatan 16, Östermalm, med närhet till tunnelbana och bussar.

Nu erbjuder vi ett möblerat rum om cirka 20 m². Tillgång till utrustat kök, toalett samt två konferensrum. Tillträde från 1 mars 2018.

Vid intresse och mer information kontakta oss på kontakt@sblaw.se.

 

17 januari 2018

Gamla Stans advokatbyrå erbjuder er att hyra ett stort kontorsrum (23 ), samt  vid behov ett litet rum för biträdande jurist, i attraktiva lokaler i Piperska palatset  (Munkbrogatan 2) i Gamla stan, nära tunnelbanan. Sekreterarservice efter överenskommelse.

Vi är en humanjuridisk advokatbyrå, inriktad i huvudsak på brottmål och familjerätt. Idag är vi två advokater samt en biträdande jurist.

Välkommen att höra av Dig till Magnus Ljungstedt på telefon 070-570 12 82 eller e-post magnus.ljungstedt@gamlastansadvokat.se

 

23 november 2017

Rum finns att hyra på Skånegatan i Stockholm

Advokatbyrå Barbro Sjöqvist & Rebecca Lagh AB erbjuder advokat att hyra ett kontorsrum i våra lokaler på Skånegatan 63. Lokalen är nyrenoverad. I hyran ingår städning, bredband, tillgång till sammanträdesrum, kök, toalett och dusch.

Vi är idag tre advokater och två biträdande jurister i lokalen. Vår verksamhet är inriktad främst på brottmål (målsägandebiträde och särskild företrädare) och familjerätt. Vi ser gärna att du arbetar inom humanjuridiken men detta är inget krav.

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.

Vid intresse kontakta Rebecca Lagh på telefon 0723-28 01 82 eller e-post rebecca.lagh@advokatsjoqvist.se.

 

22 november 2017

Ledigt kontorsrum i fin lokal från sekelskiftet

Stockholms familjerättsadvokat har ett kontorsrum om ca 16 kvadratmeter i en fin sekelskiftslägenhet på Tomtebogatan i Birkastan att hyra ut. Lokalen ligger precis intill Sankt Eriksplans tunnelbanestation. Vi sitter idag två jurister i lokalen. Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du arbetar inom humanjuridikens område men detta är inget krav.

Vid intresse kontakta Ninnie Eriksson på telefonnummer 08-410 240 01 eller e-post n.eriksson@familjerattsadvokat.se.

 

Vill du annonsera här?

Din annons får ligga på hemsidan i tre månader, och plockas därefter bort. Annonseringen är kostnadsfri.

Fyll i formuläret nedan för att annonsera, eller kontakta Advokatsamfundets kansli på tel. 08-459 03 00.

 
Jag vill annonsera på sidan "Lediga lokaler och samarbete"
Namn
Telefon:
E-post:
Skriv din annonstext här: