Juridiska Biblioteket Hilda SHRA Menu Search Question Bubble User tie User Coin warning Check Close angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin Document hand with heart paragraph

Lokaler och samarbete

Här kan advokater och advokatbyråer annonsera efter lokaler, samarbetspartner och liknande.

4 maj 2018

Två rum i Stockholm sökes

Vi är en affärsjuridisk byrå som söker två rum i Stockholm city.

Vid intresse kontakta Johan Öberg på 0733-908982 eller johan.oberg@caratlaw.se.

 

11 april 2018

Kontor ledigt i hörnet Vasagatan/Kungsgatan, Stockholm

På plan 5 i Kungsbropalatset ligger denna ljusa och välvårdade lokal om ca 65
Två rum, det ena möblerat med 3 skrivbord (det går att få plats med 4 st), det andra möblerat med konferensbord med plats för 10–12 personer. Pentry och toalett med dusch.

Tillträde snarast. 

För mer information välkommen kontakta oss på info@dlaw.se. 

 

5 april 2018

Kontorsgemenskap/advokatsamarbete på Östermalm, Stockholm

Zenit Advokatbyrå är en fullservicebyrå inom affärsjuridik och familjerätt. Vi erbjuder 1–3 advokater/jurister kontorsgemenskap eller delägarskap. Vi har även rum som lämpar sig för mottagningskontor. Vi sitter i ett fräscht kontor (vindsvåning) med fördelaktig hyra och utsikt över takåsarna (Sibyllegatan 81, 5 tr) samt kök, konferensrum, fiber, wi-fi och kopiator. På vår hemsida www.zenitlaw.se kan du läsa mer om vår verksamhet.

Välkommen att kontakta antingen Hans Jorstedt, hans.jorstedt@zenitlaw.se, 08-450 44 54, eller Christer Larsson, christer.larsson@zenitlaw.se, 08-450 44 52, för ytterligare information.

 

27 mars 2018

Bonde Barzey Advokatbyrå AB är en affärsjuridisk byrå som sitter i lokaler på Grev Turegatan 60 i centrala Stockholm. Vi erbjuder nu advokat att hyra ett av våra lediga kontorsrum. Vi ser gärna att du arbetar med affärsjuridik och/eller familjerätt.

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.

Är du intresserad så kontakta Nina Barzey, telefon 0725-31 11 18, e-post nina@bondebarzey.com (www.bondebarzey.com).

 

27 mars 2018

Ledigt kontorsrum/samarbete i Eskilstuna/Västerås

Krekola Advokatbyrå AB består av advokat, en biträdande jurist och en sekreterare. Vi har ett kontorsrum till övers i centrala Eskilstuna, Fristadstorget 4. Rummet kan hyras ut tillsammans med sekreterartjänst, möbler, internet, toalett och tillgång till konferensrum m.m. Möjlighet finns i sådant fall även att dela på utrymmet på vårt nya kontor i Västerås.

Advokatbyrån arbetar med humanjuridik och vi ser gärna att en advokat med denna inriktning är intresserad av ett samarbete.

För mer information, kontakta advokat Janne Krekola på tel. 073-509 53 03 eller 016-12 06 08, e-post janne@advokatkrekola.se.

 

27 mars 2018

Kontorsgemenskap i Växjö

Advokathuset Kronoberg har ett ledigt kontorsrum för advokat som önskar samverka inom ramen för en etablerad kontorsgemenskap med ytterligare fyra advokatfirmor. Våra lokaler är inrymda i en mycket centralt belägen fastighet i Växjö med gammal charm bevarad.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen att kontakta advokat Gunnar Larsson, telefon 0470-455 20, e-post gunnar.larsson@advokathuset.se.

 

27 februari 2018

Ledigt kontorsrum i fin lokal från sekelskiftet

Stockholms familjerättsadvokat har ett kontorsrum om ca 16 kvadratmeter i en fin sekelskifteslägenhet på Tomtebogatan i Birkastan att hyra ut. Lokalen ligger precis intill Sankt Eriksplans tunnelbanestation. Vi sitter idag två advokater i lokalen. Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du arbetar inom humanjuridikens område men detta är inget krav.

Vid intresse kontakta Ninnie Eriksson på telefon 08-410 240 01 eller e-post n.eriksson@familjerattsadvokat.se.

 

14 februari 2018

Lediga rum i centrala Stockholm

Lediga rum finns för advokater eller biträdande jurister i väletablerad kontorsgemenskap. Fördelaktig hyra, från 6 750 kr/mån/rum inklusive del i konferensrum. Trivsam och funktionell lokal med mycket centralt och attraktivt läge på Riddargatan 7 A samt fiberuppkoppling och wi-fi. Rummen lämpar sig även som mottagningskontor för en advokatbyrå utanför Stockholm.

Du får gärna vara inriktad på affärsjuridik men det är inget krav. Tillträde enligt överenskommelse.

Fotografier och planlösning avseende lokalen finns på https://objektvision.se/Beskriv/178009527?IsRanking=True

Välkommen att kontakta advokat Anders Lönnquist, telefon 08-660 93 60, advokat@lonnquist.se för ytterligare upplysningar.

 

12 februari 2018

Lediga advokatrum

Två rum med strålande utsikt över Stockholm uthyres. Privat toalett. Del i kontorsgemenskap i hus med anor från år 1645. Mycket trevligt kontor med bra läge i Gamla stan nära Riddarholmen.

Vi är fyra advokatbyråer som samarbetar.

Adress: Munkbron 11, Gamla stan.

Kontaktperson: advokat Christina Marmolin, tel. 070-243 45 75, eller Katarina Rogeman, tel. 070-328 71 77.

 

9 februari 2018

Ledigt kontorsrum på Scheelegatan 1 – Kungsholmen i Stockholm

Advokatbyrån Yüksel Özkan AB erbjuder advokat att hyra ett kontorsrum i våra lokaler på Scheelegatan 1. I hyran ingår bredband, tillgång till väntrum, kokvrå och toalett.

Lokalen ligger på 1 min gångväg till Stockholms tingsrätt, 2 min till Kronobergshäktet och polisen samt ca 1 min till Rådhusets tunnelbanestation. Bussar går precis utanför. Perfekt även som representationskontor. Rummet kan hyras möblerat/omöblerat.

För närvarande är det en advokat i lokalen.  Verksamhet är inriktad på brottmål (försvarare, målsägandebiträde och särskild företrädare), familjerätt och asylrätt. Vi ser gärna att du arbetar inom humanjuridikens område men detta är inget krav.

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.

Vid intresse kontakta Yüksel Özkan på telefon 076-864 44 73 eller e-post info@advokatozkan.se

 

7 februari 2018

Kontorsrum på Östermalm i centrala Stockholm

Heidenstam Legal Advokatbyrå är en affärsjuridisk byrå med huvudsaklig inriktning på immaterialrätt och marknadsrätt. Byrån består idag av två advokater och en paralegal som sitter i en lokal på Kaptensgatan 12, invid Strandvägen. Vi erbjuder nu advokat att hyra ett av våra kontorsrum som är på ca 13 . Vi ser gärna att du arbetar med affärsjuridik men det är inget krav.

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.

Är du intresserad så kontakta Peter von Heidenstam på peter@heidenstamlegal.se.

 

7 februari 2018

Advokatfirman Sweger & Boström KB är en modern och personlig advokatbyrå med särskild inriktning på familjerätt, internationell privat- och familjerätt, brottmål samt socialrätt.

Vi sitter i trivsamma lokaler på Riddargatan 16, Östermalm, med närhet till tunnelbana och bussar.

Nu erbjuder vi ett möblerat rum om cirka 20 m². Tillgång till utrustat kök, toalett samt två konferensrum. Tillträde från 1 mars 2018.

Vid intresse och mer information kontakta oss på kontakt@sblaw.se.

 

17 januari 2018

Gamla Stans advokatbyrå erbjuder er att hyra ett stort kontorsrum (23 ), samt  vid behov ett litet rum för biträdande jurist, i attraktiva lokaler i Piperska palatset  (Munkbrogatan 2) i Gamla stan, nära tunnelbanan. Sekreterarservice efter överenskommelse.

Vi är en humanjuridisk advokatbyrå, inriktad i huvudsak på brottmål och familjerätt. Idag är vi två advokater samt en biträdande jurist.

Välkommen att höra av Dig till Magnus Ljungstedt på telefon 070-570 12 82 eller e-post magnus.ljungstedt@gamlastansadvokat.se

 

Vill du annonsera här?

Din annons får ligga på hemsidan i tre månader, och plockas därefter bort. Annonseringen är kostnadsfri.

Fyll i formuläret nedan för att annonsera, eller kontakta Advokatsamfundets kansli på tel. 08-459 03 00.

 
Jag vill annonsera på sidan "Lediga lokaler och samarbete"
Namn
Telefon:
E-post:
Skriv din annonstext här: