Juridiska Biblioteket Hilda SHRA Menu Search Question Bubble User tie User Coin warning Check Close angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin Document hand with heart paragraph

Lokaler och samarbete

Här kan advokater och advokatbyråer annonsera efter lokaler, samarbetspartner och liknande.

15 maj 2017

Advokatbyrå med inriktning på affärsjuridik erbjuder omöblerat kontorsrum, i fina lokaler, i fin fastighet på Barnhusgatan 4, 3 tr, vid Norra Bantorget, nära Drottninggatan i Stockholm. Lokalen ligger omkring 20 minuters gångväg från Stockholms tingsrätt. Närhet till restauranger, caféer, hotell, parkeringshus, buss, tunnelbana, pendel, Arlanda Express m.m. Tillgång till konferensrum och kök.

Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din intresseanmälan till patrik@fallberglaw.com

 

14 februari 2017

Stockholms familjerättsadvokat har rum att hyra ut

Vi vill erbjuda en trevlig advokatkollega att hyra ett kontorsrum om ca 16 kvadratmeter i fin lokal belägen i Birkastan. Lokalen ligger precis intill Sankt Eriksplans tunnelbanestation. Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du arbetar inom humanjuridikens område men detta är inget krav.

Vid intresse kontakta Ninnie Eriksson på telefonnummer 08-410 240 01 eller e-post n.eriksson@familjerattsadvokat.se.

 

18 januari 2017

Kontorsgemenskap erbjudes för advokat i modern och ljus arbets- och mottagningslokal i Sollentuna C, 16 minuter från Stockholm C

Del i kontorsgemenskap med eget rum, bibliotek, möteslokal, kök och arkiv samt tillgång till kontorsutrustning, nätverk och reception, om så önskas, för självständig advokat med egna klienter och bollplankande!

Kontakt:
Advokat Per-Olof Jönsson
Westermalms Advokatbyrå AB
Telefon 08-692 29 90
E-post per-olof.joensson@westermalmlaw.se
www.westermalmlaw.se

 

18 januari 2017

Ledigt kontorsrum i kontorsgemenskap på Sköldungagatan 7 i Lärkstaden, Stockholm, nära Tekniska högskolan T-bana. I hyran ingår normal kontorsorganisation exkl. personal.

Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information kontakta advokaten John Nordlund på 070-246 31 00, eller john.nordlund@nordlaw.se.

 

18 januari 2017

Kontorsgemenskap för advokat erbjuds i centrala Stockholm

Vi hyr ut ett rum i våra trevliga lokaler på Kungsholmstorg 6 i Stockholm, nära till Rådhusets tunnelbana och Stockholms tingsrätt. Möjlighet att nyttja konferensrum, reception m.m. finns.

På Delta Advokatbyrå är vi tre advokater och en biträdande jurist som huvudsakligen arbetar med fastighetsrätt. Vi har inga krav avseende advokatverksamhetens inriktning.

Om du är intresserad av oss och våra lokaler är du välkommen att kontakta advokat Carl-Magnus Edh på telefon 08-21 14 01 eller e-postadress carlmagnus.edh@delta-advokatbyra.se för mer information!

 

11 november 2016

Kontorsgemenskap erbjudes för 1, möjligen 2, advokater i mycket trevliga lokaler centralt i Stockholm

Del i kontorsgemenskap erbjudes den som känner att den är självgående gällande klienter/ uppdrag. Formen för samarbetet kan givetvis diskuteras beroende på vem du är som visar intresse. Vi som arbetar på Audere advokatbyrå  AB arbetar med såväl brottmål som tvistemål. Vi är idag två advokater och en biträdande jurist.

Vid intresse kontakta advokat Anders Sannervik eller advokat Jon Nyberg. Vi har som mål att hålla låga kostnader och söker i huvudsak någon eller några kollegor att utvecklas tillsammans med, samt givetvis att dela på de idag redan låga fast kostnaderna för kontoret. Du kommer inte att behöva vara med och dela på några personalkostnader.

För mer info se hemsida www.audere.se

Vänligen

Anders, Jon och Sara

 

 

 

 

 

 

Vill du annonsera här?

Din annons får ligga på hemsidan i tre månader, och plockas därefter bort. Annonseringen är kostnadsfri.

Fyll i formuläret nedan för att annonsera, eller kontakta Advokatsamfundets kansli på tel. 08-459 03 00.

 
Jag vill annonsera på sidan "Lediga lokaler och samarbete"
Namn
Telefon:
E-post:
Skriv din annonstext här: