Juridiska Biblioteket Hilda SHRA Menu Search Question Bubble User tie User Coin warning Check Close angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin Document hand with heart paragraph

Lokaler och samarbete

Här kan advokater och advokatbyråer annonsera efter lokaler, samarbetspartner och liknande.

8 juli 2019

Två till tre kontorsrum uthyres i kontorsgemenskap i centrala Stockholm

Två-tre kontorsrum hyrs ut i nyrenoverad lokal från och med 1 oktober 2019. Lokalen är belägen centralt på Herkulesgatan 12 nära Brunkebergstorg och T-centralen. Parkeringshus finns i fastigheten.

Lokalen, som är i två plan om vardera ca 70 kvm, är helt nyrenoverad och bl.a. utrustad med nytt kök, matplats, ny ventilationslösning, värme och kyla (AC).  

På nedre plan finns reception , väntrum, kundtoalett och kontor. På plan ett finns kök, matplats, toalett samt tre rum varav det största är ca 14 kvm, ett om ca 10 kvm samt ett mindre om ca 7 kvm . Ett av dessa rum ska användas som mötesrum. 

Totalt, inklusive hyresgäster, räknar vi med att vara 6-8 personen som arbetar i lokalen. 

Lokalen städas en gång per vecka. 

För mer information kontakta Adrienne Bonde de Jounge på dejounge@alaw.se eller 0768145313/08-7550001. 

 

4 juli 2019

1–2 centralt belägna kontorsrum uthyres i kontorsgemenskap i Stockholm

Två luftiga och representativa kontorsrum hyrs ut i ljusa lokaler på Kungsholmsgatan 10, Stockholm. Lokalerna ligger nära Stockholms tingsrätt och det är bara en minuts promenad till tunnelbanan. Väntrum, kök och badrum delas i kontorsgemenskapen.
 
För mer information kontakta advokat Vaziri per telefon på 073–738 37 77 eller per mail på info@advokatvaziri.se.
 

4 juli 2019

1–2 rum uthyres i kontorsgemenskap nära Hötorget och Odenplan

Lokalen har på övervåningen sammanlagt fem arbetsrum och ett stort konferensrum och på nedervåningen ett kök och tillgång till en innergård (dit solens strålar når vissa månader på året). För närvarande används två av arbetsrummen av den dansstiftelse som är förstahandshyresgäst (stiftelsen delar ut stipendier och har hand om ett stort bibliotek) och ett rum av mig (Strömholm Advokatbyrå). I dag finns det två rum lediga i kontorslokalen.

Ett rum är alltså 12 kvadratmeter – ljust och fint med en glasdörr mot en korridor och ett fönster mot innergården. Hyran är 5 000 kr/månad. För närvarande sitter Strömholm Advokatbyrå (Katarina Strömholm) där – eventuellt kan Katarina tänka sig förflyttning till rummet om 20 kvadratmeter.

Det största rummet är 20 kvadratmeter, ljust och fint – det har periodvis rymt två–tre–fyra personer/arbetsplatser. Om man inte är känslig för att dela och höra andras telefonsamtal fungerar det bra. Om man sitter ensam eller två i rummet kan man skapa en sammanträdesyta. Hyran är 9 000 kr/månad.  

Det mellanstora rummet är 14 kvadratmeter, också ljust och fint, och med en charmig layout. Rummet skulle kunna rymma två arbetsplatser. Hyran är 6 000 kr/månad.

Oavsett vilket av de tre rummen (12 m²/14 m²/20 m²) man hyr får man fri tillgång till konferensrum (det är sällan upptaget), kök och innergård. Lokalen städas en gång i veckan.

Med hänsyn till den verksamhet som idag bedrivs i lokalerna – som inte är högljudd och larmig utan mestadels utgörs av arbete vid dator och i telefon – skulle rummen passa utmärkt för alla som driver egen – och ganska tystlåten – verksamhet …

Lokalens geografiska läge är charmigt och hyfsat centralt – det tar fem minuter att promenera bort till Hötorget, knappa tio att gå till Odenplan–Tegnérlunden och de norra delarna av Drottninggatan finns runt kröken.

Är du intresserad? Hör av dig till Katarina Strömholm på ks@stromholmlaw.se eller tel. 0708-41 00 99.

 

16 maj 2019

Lokal på Södermalm, Stockholm, om 33 kvadratmeter överlåtes alt. uthyres i andra hand

Lokalen är belägen på Vetegatan nära Skanstulls tunnelbanestation och består av ett rum med pentry och toalett. Den ligger på gatuplan med egen ingång, larm och stort krossäkert fönster. Tillträdesdag den 1 juli 2019 eller enligt överenskommelse. Inredning ingår om så önskas.

Om intresse finns, vänligen kontakta advokat Lucija Pettersson, Advokatbolaget Alkmene, per tel. 070-871 47 93 eller via mail lucija.pettersson@alkmene.se

 

16 maj 2019

Rum för uthyrning i Piperska palatset, Gamla stan, Stockholm

Två kontorsrum uthyres i representativ och ljus lokal på Munkbrogatan 2, 2 tr.

För mer information, vänligen kontakta

Magnus Ljungstedt
Gamla Stans Advokatbyrå
magnus.ljungstedt@gamlastansadvokat.se
Telefon 08-406 03 10 

 

26 mars 2019

1–2 kontorsrum uthyres i kontorsgemenskap i centrala Lund

Representativa lokaler med gemensamt sammanträdesrum, kök och matplats. Kontor i Malmös och Ystads domsagor ingår i kontorsgemenskapen, liksom telefonsvarartjänst, som från hösten 2019 ersätts av paralegal, kontorsmaterial m.fl. nyttigheter.

För mer information kontakta Karin Schånberg, Lunds advokatbyrå AB. karin@lundsadvokatbyra.se

 

Vill du annonsera här?

Din annons får ligga på hemsidan i tre månader, och plockas därefter bort. Annonseringen är kostnadsfri.

Fyll i formuläret nedan för att annonsera, eller kontakta Advokatsamfundets kansli på tel. 08-459 03 00.

Jag vill annonsera på sidan "Lediga lokaler och samarbete"
Namn
Telefon:
E-post:
Skriv din annonstext här: