Juridiska Biblioteket Hilda SHRA Menu Search Question Bubble User tie User Coin warning Check Close angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin Document hand with heart paragraph

Lokaler och samarbete

Här kan advokater och advokatbyråer annonsera efter lokaler, samarbetspartner och liknande.

30 september 2020

Vill ni sitta med oss i fräscha lokaler på Arsenalsgatan 2 i Stockholm?

Vi kommer att få tre kontorsrum lediga från årsskiftet 2020/2021 som vi nu letar hyresgäster till. Vi som delar lokalen idag är inriktade på affärsjuridik respektive fastighets- och hyresrätt.
 
Hela lokalen är renoverad 2015 och mycket yteffektiv. Rummen ligger i fil och samtliga med fönster mot Arsenalsgatan. Lokalen är belägen på våning 4 med mycket ljusinsläpp och granne med bland andra Bank Hotel och Bukowskis.
 
Lokalen inrymmer 6 separata kontorsrum, ett stort konferensrum, ett mindre samtalsrum, ett pentry och dusch/wc. Notera att det inte finns någon reception eller liknande service. Rummen är låsbara och det finns möjlighet till eget postfack.
 
Storleken och därmed hyran varierar något mellan rummen. Det minsta rummet är 9 m² med en hyra om 14 800 kronor per månad och det största är 11 m² med en hyra om 15 900 kr per mån.
 
Vi söker i första hand verksamma inom det affärsjuridiska segmentet, men det som är avgörande är personkemin då lokalen är liten och trivseln viktig.
 
 
För mer detaljer kontakta advokat Christina Almborg, LandLaw Advokatbyrå i Stockholm AB, per e-post christina@landlaw.se eller på telefon 070-655 44 06.

 

30 september 2020

Kontor om ca 90 kvadratmeter uthyres

Lokalen ligger på Kungsholmsgatan 19 i Stockholm. Endast ett par minuter från Stockholms tingsrätt.
 
Lokalen består av fyra mindre kontor, en större loungedel samt reception med pentry m.m.
 
Det finns möjlighet att överta hyreskontraktet alternativt hyra i andra hand.
 
Tillträde från den 1 december 2020.
 
Vänligen kontakta Mattias Ahlkvist för mer information. 
Telefon 073-519 09 92
 

21 augusti 2020

Ett helt kontor eller ett eller flera rum uthyres på advokatkontor i centrala Stockholm samt Uppsala

Ett helt kontor alternativt ett eller flera rum uthyres hos SEGER Advokatbyrå. Ljusa och representativa lokaler på Södra Agnegatan, ett stenkast från Stockholms tingsrätt. Mycket trevligt kontor med tillgång till personalkök, konferensrum m.m. Vi kan erbjuda en låg hyra oavsett om ni önskar hyra kontoret i sin helhet eller ett eller flera rum.  Vi hyr ut helt eller delvis möblerat helt efter era önskemål. Ni kan överta kontraktet direkt från hyresvärden eller hyra från oss i andra hand.
 
Vi har även ett helt kontor alternativt ett eller flera rum för uthyrning på vårt kontor i Uppsala. Även här har vi ljusa och representativa lokaler ett stenkast från Uppsala tingsrätt. Mycket trevligt kontor med tillgång till personalkök, konferensrum m.m. Ni kan överta kontraktet direkt från hyresvärden eller hyra från oss i andra hand.
 
Tillträde kan ske omgående både i Stockholm och Uppsala.
 
Hör av dig till advokat Paola Huldtgren per e-post huldtgren@segeradvokat.se eller per telefon 0790-69 47 48.
 

12 augusti 2020

1–3 rum uthyres för kontorsgemenskap på Östermalm i Stockholm

Advokat Maarit Eriksson AB har tre lediga rum för uthyrning. Det är en fin lokal belägen på Styrmansgatan 4, bara ett stenkast från Strandvägen. Rummen är ca 18 kvadratmeter, 16 kvadratmeter respektive 12 kvadratmeter. De kan hyras ut antingen var för sig eller gemensamt. På kontoret finns det tillgång till receptionist och konferensrum. Städning samt kopiator/scanner ingår i hyran.

Vänligen kontakta Maarit Eriksson eller Andréa von Sivers för vidare information.

Telefon 08-24 92 65
E-post info@advokatme.se

 

 

Vill du annonsera här?

Din annons får ligga på hemsidan i tre månader, och plockas därefter bort. Annonseringen är kostnadsfri.

Fyll i formuläret nedan för att annonsera, eller kontakta Advokatsamfundets kansli på tel. 08-459 03 00.

Jag vill annonsera på sidan "Lediga lokaler och samarbete"
Namn
Telefon:
E-post:
Skriv din annonstext här: