Juridiska Biblioteket Hilda SHRA Menu Search Question Bubble User tie User Coin warning Check Close angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin Document hand with heart paragraph

Hildary: ”Through Women’s Eyes”

Advokaten och grundaren av det palestinska centret för mänskliga rättigheter Raji Sourani gästar Hildary i Stockholm. Torsdagen den 3 december kl. 12.00 på Advokatsamfundet, Laboratoriegatan 4.

Välkommen till årets sista Hildarylunch i Stockholm.

Advokaten och grundaren av det palestinska centret för mänskliga rättigheter Raji Sourani gästar Hildary och berättar om rapporten "Through Women’s Eyes”.

Raji Sourani är en framstående advokat samt grundare av och ledare för det palestinska centret för mänskliga rättigheter (PHCR).  Han har flera gånger fängslats av såväl israeler som palestinska myndigheter på grund av sitt engagemang för mänskliga rättigheter. Raji kommer att berätta om den nyligen publicerade rapporten ”Through Women’s Eyes” om konsekvenserna för kvinnor i Gaza av konflikten 2008-2009 och blockaden.
Vill du veta mer och läsa rapporten se www.phcrgaza.org.

Torsdagen den 3 december kl. 12.00 på Advokatsamfundet, Laboratoriegatan 4.

Bindande anmälan via e-post till
ylva.frimodig@advokatsamfundet.se och genom inbetalning av 100 kr (inklusive moms) på bankgiro nummer 5957-8278 (glöm inte att ange ditt namn). Vänligen invänta bekräftelse på din anmälan före inbetalning då antalet platser är bergränsat.

Sista anmälningsdag är måndagen den 30 november 2009.