Juridiska Biblioteket Hilda SHRA Menu Search Question Bubble User tie User Coin warning Check Close angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin Document hand with heart paragraph

Affärskvinnan Camilla Kuylenstierna gästar Hildary!

Torsdagen den 10 maj 2012 kl. 12.00 på Advokatsamfundet, Laboratoriegatan 4.

Välkommen till maj månads Hildarylunch, på temat:

ansvarsFULL – ett nytt sätt att se på både ansvar och alkoholism.

”Ingen är som alla andra. Själv var Camilla Kuylenstierna väldigt ofta full. Som liten satt hon på fosterhem och tampades med sociala myndigheter, samtidigt som hon gick i privata Carlssons skola med sitt adliga efternamn som sköld.

Tidigt utvecklade Camilla själv en alkoholism för att sedan klättra i karriären, bl.a. inom den internationella koncernen Swedish Match.

Camilla Kuylenstierna är den framgångsrika affärskvinnan som nu bestämt sig för att avdramatisera stigmatiseringen kring alkoholism. I maj kommer hennes självbiografiska bok ansvarsFULL, för vilken hon blev tilldelad priset ”Årets Ögonöppnare 2012” av Veckans Affärer på galan för ”Näringslivets 125 mäktigaste kvinnor”.

Camille vill få bort den skam och skuld som är kopplad till sjukdomen. Inte bara för den som dricker utan också för de omkring; kollegor, vänner och anhöriga. Detta för att vi ska börja prata om det som berör nästan varenda svensk. Vidare drivs hon av att väcka medvetenheten i oss alla kring ansvarstagande och att se det fantastiska i att äga sitt eget liv.

Camilla driver idag två egna bolag; Cachét AB inom den marknadsstrategiska kommunikationssfären samt CALMIntervention med föreläsningar, råd och stöd inom området alkoholproblem.

Torsdagen den 10 maj 2012 kl. 12.00 på Advokatsamfundet, Laboratoriegatan 4.

Bindande anmälan via e-post till irma.lahtinen@advokatsamfundet.se och genom inbetalning av 100 kr (inklusive moms) på bankgiro nummer 5148-7759 OBS! Ange 4231 och ditt namn/samtliga deltagares namn på inbetalningen. Vänligen invänta bekräftelse på din anmälan före inbetalning då antalet platser är begränsat.

Senaste dag för anmälan är måndagen den 7 maj 2012.

Hjärtligt välkommen!