Juridiska Biblioteket Hilda SHRA Menu Search Question Bubble User tie User Coin warning Check Close angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin Document hand with heart paragraph

Inger Gustafsson gästar Hildary i Jönköping

Tisdagen den 15 oktober 2013, kl. 11.45 – 13.15, Guvernören, Brunnsgatan 2, Jönköping

Välkommen till höstens Hildarylunch i Jönköping!

Den 15 oktober 2013 har vi bjudit in Inger Gustafsson att hålla ett inspirationsföredrag. Inger Gustafsson har mångårig erfarenhet som chef – både som skolchef och rektor – och nu som kanslichef inom Svenska kyrkan i Jönköping. Inger, som bland annat har erfarenhet som reseledare, är också ordförande i kulturnämnden. Inger Gustafsson kommer att berätta om sina erfarenheter hur det är att vara kvinnlig chef och dela med sig av sina lärdomar.

Tid: Tisdagen den 15 oktober 2013, kl. 11.45 – 13.15.
Plats: Guvernören, Brunnsgatan 2, Jönköping.
Pris: 120 kr/person. I priset ingår huvudrätt, måltidsdryck, kaffe och kaka. Vegetarisk mat och specialkost går att ordna.

Bindande anmälan sker per e-mejl till Johanna Löfgren, johanna.lofgren@dom.se, senast den 9 oktober 2013. Ange ditt namn, arbetsplats, e-mejladress och om du vill ha vegetarisk mat eller eventuell specialkost. Betalning sker kontant på plats. Vi har ett begränsat antal platser och ber dig därför att invänta bekräftelse på din anmälan.