Juridiska Biblioteket Hilda SHRA Menu Search Question Bubble User tie User Coin warning Check Close angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin Document hand with heart paragraph

Vårens sista Hildarylunch gästas av rättschefen Charlotte von Essen

Välkomna till maj månads Hildarylunch fredagen den 31 maj 2013 kl. 12.00 på Advokatsamfundet, Laboratoriegatan 4 i Stockholm.

Charlotte von Essen

Charlotte von Essen.

Charlotte von Essen har en bakgrund som socionom och kammarrättsassessor. Hon har flerårig erfarenhet av arbete inom regeringskansliet, bland annat med lagstiftningsfrågor, och är i dag rättschef på justitiedepartementet. Charlotte är vidare medlem i nätverket Hilda och engagerad bland annat som mentor åt yngre kvinnliga jurister för att få dem att våga satsa på en chefsposition.

Välkommen till vårens sista Hildarylunch där Charlotte berättar om sina erfarenheter och hur det är att verka som chef och att leda människor i en politiskt styrd organisation.

Bindande anmälan via e-post till irma.lahtinen@advokatsamfundet.se och genom inbetalning av 110 kr (inklusive moms) på bankgironummer 5148-7759. OBS! Ange 4244 och ditt namn/samtliga deltagares namn på inbetalningen. Vänligen invänta bekräftelse på din anmälan före inbetalning då antalet platser är begränsat.

Sista dag för anmälan är onsdagen den 29 maj 2013. Hjärtligt välkommen!