Juridiska Biblioteket Hilda SHRA Menu Search Question Bubble User tie User Coin warning Check Close angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin Document hand with heart paragraph

Hildarylunch med Elisabeth Thand Ringqvist, VD på Företagarna

Oktober månads Hildarylunch tisdagen den 14 oktober.

Oktober månads Hildarylunch gästas av Elisabeth Thand Ringqvist, VD på Företagarna.

Välkomna till oktobers månads Hildarylunch tisdagen den 14 oktober 2014 kl. 12.00 på Advokatsamfundet, Laboratoriegatan 4 i Stockholm.

Elisabeth Thand Ringqvist
Elisabeth Thand Ringqvist

Elisabeth Thand Ringqvist är VD för Företagarna. På den här lunchen får vi förmånen att lära känna Elisabeth Thand Ringqvist lite mer. Vad är det som driver hennes engagemang i företagarfrågorna? Hur hittar hon balans i livet där ena vågskålen fylls av rollen som VD för en organisation som företräder 75 000 företagare och den andra med en familj med småbarn?

Som VD på Företagarna har hon till uppdrag att påverka och förbättra för företag. Hon har levt hela sitt liv bland entreprenörer, drivit företag inom opinionsbildning och under många år varit en av Maud Olofssons närmaste medarbetare.

Anmälan

Bindande anmälan via e-post till irma.lahtinen@advokatsamfundet.se och genom inbetalning av 110 kr (inklusive moms) på bankgironummer 5148-7759. OBS! Ange 4301 och ditt namn/samtliga deltagares namn på inbetalningen. Vänligen invänta bekräftelse på din anmälan före inbetalning då antalet platser är begränsat.

Sista dag för anmälan är fredagen den 10 oktober 2014.

Hjärtligt välkommen!