Juridiska Biblioteket Hilda SHRA Menu Search Question Bubble User tie User Coin warning Check Close angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin Document hand with heart paragraph

Välkomna till lunchföreläsning med Isabel Cantos!

Den 5 september 2016 kl.12 i Stockholm.

Hildary bjuder tillsammans med Advokat i framtiden in till höstens första lunchföreläsning som gästas av Isabel Cantos, en av grundarna till det kvinnliga karriärnätverket Women’s Career Network (för mer information se http://www.womenscareernetwork.se).

Lunchen äger rum måndagen den 5 september 2016 kl. 12.00–13.00 i Advokatsamfundets lokaler på Laboratoriegatan 4 i Stockholm. Lunchen serveras från kl. 11.45 – kom gärna i god tid. Vi inleder med mingel och enklare lunch samt kaffe.

Isabel Cantos är juriststudenten som parallellt med studierna har varit med och grundat det kvinnliga karriärnätverket Women’s Career Network. Nätverket riktar sig till ambitiösa och drivna kvinnliga jurist- och ekonomistudenter och syftar bl.a. till att skapa en positiv plattform för värdefulla utbyten mellan studenter och näringsliv. I dagsläget har nätverket ca 500 medlemmar med verksamhet i flera länder. Isabel Cantos kommer bl.a. att berätta om inspirationen till att starta en ett kvinnligt nätverk, arbetet med att främja karriär och kvinnligt ledarskap, strävan att förändra en konservativ bransch och nätverkets framtidsplaner.

Varmt välkomna!

Anmälan

Bindande anmälan via e-post till irma.lahtinen@advokatsamfundet.se och genom inbetalning av 125 kr (inklusive moms) på bankgironummer 5148-7759. OBS! Ange 4313 och ditt namn/samtliga deltagares namn på inbetalningen. Vänligen invänta bekräftelse på din anmälan före inbetalning då antalet platser är begränsat.

Sista dag för anmälan är den 1 september 2016.