Juridiska Biblioteket Hilda SHRA Menu Search Question Bubble User tie User Coin warning Check Close angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin Document hand with heart paragraph

Om vägen till framgång

Välkomna till lunchföreläsning med Zia Mody – en av Indiens mäktigaste affärskvinnor!

Den 13 september 2017 kl. 11.45 i Stockholm.

Hildary bjuder tillsammans med Advokat i framtiden in till en lunchföreläsning som gästas av Zia Mody, grundare och managing partner på AZB & Partners i Mumbai.

Zia Mody

Lunchen äger rum onsdagen den 13 september 2017 kl. 11.45–13.00 i Advokatsamfundets lokaler på Laboratoriegatan 4 i Stockholm. Lunchen serveras från kl. 11.45 – kom gärna i god tid. Vi inleder med mingel och enklare lunch samt kaffe.

Zia Mody är grundare av och managing partner på en av Indiens största och mest välrenommerade advokatbyråer, AZB & Partners i Mumbai. Hon är allmänt erkänd som en auktoritet inom området för M&A, private equity och allmän bolagsrätt. Business Today har flera gånger listat henne som en av Indiens 25 mäktigaste affärskvinnor. Därtill har The Economic Times utsett henne till en av Indiens 100 mäktigaste verkställande direktörer år 2004 och 2006.

Zia Mody kommer att dela med sig av sin professionella resa och berätta om de val som har lett henne till positionen som en av Indiens mäktigaste affärskvinnor och en ledare på bolagsrättens område. Föreläsningen genomförs på engelska.

Anmälan

Bindande anmälan via e-post till irma.lahtinen@advokatsamfundet.se och genom inbetalning av 125 kr (inklusive moms) på bankgironummer 5148-7759. OBS! Ange referens 4317 och ditt namn/samtliga deltagares namn på inbetalningen. Vänligen invänta bekräftelse på din anmälan före inbetalning då antalet platser är begränsat.

Sista dag för anmälan är den 6 september 2017.