22 maj 2024

Rum i kontorsgemenskap, centralt i Malmö

Advokat erbjuds att hyra rym i kontorsgemenskap inkluderande tillgång till sammanträdesrum, wifi, skanner/kopieringsmaskin och allt övrigt i lokalen. Lokalen upptar hela våningsplanet, är mycket ljus och modern och belägen centralt i Malmö. Tillgänglig från den 1 juli.

Vi som för närvarande finns i lokalen är två advokater, en biträdande jurist och en EU-advokat. Vi arbetar främst med fastighetsrätt, ekonomisk familjerätt, internationell privaträtt, skadeståndsrätt och brottmål.

Vid intresse, ytterligare information eller visning, kontakta i första hand advokat Christer Otto på e-post christer@ottoadvokat.se eller telefon 073-312 95 28. Det går också bra att kontakta advokat Lena B Larsson på e-post lena@lbladvokatbyra.se eller telefon 070-652 39 45.

8 april 2024

Stockholm, Kungsholmen

Kontorsrum i vacker fastighet med centralt läge (Kungsbroplan 2) uthyres med tillgång till konferensrum och kök i kontorsgemenskap med flera andra advokater (familjerätt och brottmål).

Vid intresse hör av er till advokat Lina Nodby, tel. 0727-14 45 50 alt. e-post advokatnodby.se.

8 mars 2024

Rum i centrala Göteborg uthyres

Kontorsrum uthyres i centralt belägna lokaler vid domkyrkan i Göteborg. Tillgång till sammanträdesrum, kök och kopiator/skrivare. Möjligt framtida samarbete kan också diskuteras vid intresse. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vid intresse, vänligen kontakta advokat Per-Hans Berg på telefon 070-594 45 05 eller via e-post berg@hestraadvokat.se.

 

Vill du annonsera här?

Din annons får ligga på hemsidan i tre månader och plockas därefter bort. Annonseringen är kostnadsfri.

Du skickar in din annons i formuläret här nedanför. 

Jag vill annonsera på sidan Köp och sälj

Jag vill annonsera på sidan Köp och sälj

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Läs om Advokatsamfundets användarvillkor

Läs om Advokatsamfundets användarvillkor