Hamilton Advokatbyrå har den stora äran och glädjen att bjuda in till Advokat-SM i golf 2014 den 29–30 augusti 2014 på Ombergs golfklubb

Tävlingen är öppen för alla golfspelande advokater. Parallellt med Advokat-SM spelas den s.k. Odyltävlingen (även kallad Etcetera) som är öppen för fruar och äkta män, söner och döttrar och alla andra icke-advokater som har någon slags koppling till en advokat. Båda tävlingarna går över 36 hål. Första start fredag den 29 augusti 11.00 och lördag 30 augusti 7.20.
 
I det golfpaket som Ombergs golfklubb erbjuder deltagarna ingår greenfees, fika under båda rundorna, en övernattning med frukost, middag med välkomstdrink och vinpaket på fredagkvällen samt avslutande lunch på lördagen. Priset är 2 564 kr (i dubbelrum) eller 2 864 kr (i enkelrum) per person och bokning sker direkt hos Ombergs golfklubb, via e-post info@ombergsgolf.se eller
telefon 0144-121 60. Ange bokningsnummer 12678.

Eventuella inspelsrundor och/eller extranätter bokas direkt med Ombergs golfklubb.
Anmälan till tävlingen sker via e-post golf@hamilton.se med uppgivande av golf-id och tävlingsklass samt genom betalning av startavgiften 300 kr via bankgiro 224-4689.
Antalet platser är begränsade, varför principen om ”först till kvarn” tillämpas.

Startavgifter och sponsorer bekostar huvuddelen av prisbordet, men av tradition brukar många av deltagarna bidra på olika sätt och den traditionen ser vi förstås gärna att den fortsätter!
Vi har i samarbete med Segmenta tagit fram en unik golftröja för detta evenemang. Tröjan kan inte köpas på annat sätt än genom att beställas i förväg, lämpligen i samband med anmälan, genom att ange antal och storlek (S, M, L eller XL) samt betala 150 kr per tröja till bankgiro 224-4689. Tröjbeställning måste vara oss tillhanda senast den 1 augusti för att tröjan ska kunna lämnas ut i samband med tävlingen.
Se tröjan här (klicka på länken)

Eventuella frågor ställs med fördel via golf@hamilton.se.

Välkommen!