Hamilton Advokatbyrå bjuder in till advokat-SM i golf 2015 den 4–5 september 2015 på Hooks herrgård i Hok i Småland.

Tävlingen är öppen för alla golfspelande advokater. Parallellt med advokat-SM spelas den så kallade odyltävlingen (även kallad Etcetera) som är öppen för fruar och äkta män, söner och döttrar och alla andra icke-advokater med en liknande relation till en advokat. Båda tävlingarna går över 36 hål. Start fredag den 4 september 13.00 och lördag den 5 september 8.00, shotgunstart båda dagarna.

I det golfpaket som Hooks herrgård erbjuder deltagarna ingår greenfees, fika under båda rundorna, en övernattning med frukost, trerätters middag med välkomstdrink och vinpaket på fredagkvällen samt avslutande lunch på lördagen. Priset är 2 939 kr (i dubbelrum) eller 3 239 kr (i enkelrum) per person och bokning sker direkt hos Hooks herrgård, via e-post elisabeth.a@hooksherrgard.se eller telefon 0393-210 80. Ange bokningsnummer 98634.

Eventuella inspelsrundor och/eller extranätter bokas direkt med Hooks Herrgård. Priset för en extranatt med frukost uppgår till 995 kr.

Anmälan till tävlingen sker via e-post golf@hamilton.se med uppgivande av golf-id och tävlingsklass samt genom betalning av startavgiften 300 kr via bankgiro 224-4689. Observera att anmälan inte räknas som komplett förrän båda dessa åtgärder vidtagits!

Antalet platser är begränsade, varför principen om ”först till kvarn” tillämpas. En tidig anmälan innebär inte bara en ökad chans att få vara med i tävlingen, utan underlättar också vår planering högst avsevärt. Arrangörerna är därför tacksamma om anmälan sker före den 30 maj.

Läs hela inbjudan till advokat-SM i golf