Advokatsamfundets utbildningsavdelning planerar, administrerar och genomför ett stort antal utbildningar varje år. Verksamheten består av i huvudsak tre delar: förberedande kurser och examen för jurister som ska bli advokater; fortbildningskurser för advokater och annan personal på advokatbyråerna; samt övriga kurser och konferenser. I år genomför vi ungefär 120 utbildningsaktiviteter. På avdelningen arbetar en utbildningschef och två kursadministratörer.

Då en av våra kursadministratörer slutar sin anställning i sommar söker vi nu en ersättare. Den vi söker är en välorganiserad och drivande administratör med servicekänsla och förmåga att hantera ett stort antal kontakter med kursdeltagare och kursledare på ett trevligt sätt. Arbetet kräver goda kunskaper i MS Office, god språkkänsla, stresstålighet och allmänna kunskaper i engelska. Erfarenhet av kundhanteringssystemet Lime är meriterande. Du bör ha körkort.

Ansökan skickas snarast, men senast den 22 juni, till

Sveriges advokatsamfund
Jonas Olbe
Box 27321
102 54 Stockholm

eller till jonas.olbe@advokatsamfundet.se.

För mer information kontakta Jonas Olbe, 08-459 03 00 eller 070-657 78 80. Bifoga CV, betyg, tidigaste tillträdesdatum samt löneanspråk.

Platsannonsen som PDF