Den 9–10 september 2023 spelas den 55:e upplagan av Advokat-SM i golf. Årets tävling hålls på småländska Hooks herrgård. Tävlingen spelas över 36 hål, en runda på Parkbanan och en runda på Skogsbanan. Förutom advokatklassen, där bästa score (scratch) vinner titeln men det även tävlas i poängbogey, finns också en odylklass för närstående och sponsorer, där tävlingen endast går som poängbogey.

Sista anmälningsdag är den 1 juni 2023. Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller.

Vid eventuella frågor, maila advokatsmgolf@nordialaw.com.

Om turneringen
Kostnaden (exklusive startavgift) är 3 718 kr (exkl. moms) per person i dubbelrum (enkelrumstillägg 500 kr). Detta betalas till Hooks Herrgård på plats. I paketet ingår två greenfee, bollar på rangen, lunch båda dagarna, kaffe och smörgås under rundorna, boende med frukost och trerätters middag med vinpaket.

Anmälan: Anmälan till tävlingen sker via e-post till advokatsmgolf@nordialaw.com med uppgivande av golf-id, tävlingsklass samt genom betalning av startavgiften om 450 kr till konto nummer 12990195599 i Danske Bank. Observera att anmälan inte räknas som komplett förrän båda dessa åtgärder vidtagits.