Nu är det klart.

2012 års advokatgolf och odylgolf kommer att spelas på Gränna golfbana. Tävlingsdatum är den 31 augusti och 1 september.

Advokatgolfen har spelats under många år och varje år brukar deltagarna uttrycka att de haft några trevliga dagar med gemytlig samvaro och spännande tävlingsspel. Vi tror att det blir samma förhållande i år och hoppas dessutom att det blir många som vill delta. Alla brukar vara nöjda med prisbordet och vi räknar med att det skall bli så även i år.

Boende och bankett är förhandsbokat på Gyllene Uttern, www.gylleneuttern.se

Såsom tidigare år spelas advokatgolfen över två 18-håls ronder. Odylklassen tävlar över 18 hål.

Rond 1 samt odylklassens tävlingsrond: med första start fredagen den 31 augusti kl. 13.00.

Rond 2: kanonstart lördagen den 1 september kl. 09.00 (även möjlighet för sällskapsspel eller tävlingsspel för de odyler som vill spela golf).

Inget organiserat inspel utan detta får ombesörjas av var och en efter eget skön.

Vi har reserverat rum på Gyllene Uttern.Vi tillråder omedelbar bokning.

Bokning av boende sker direkt till Gyllene Uttern, tel. 0390-108 00, info@gylleneuttern.se. Uppge att det är ”Advokatgolf”. Cirkapris för boende i dubbelrum, golf, måltider och vin är 2 500 kr per person. Detta skall betalas direkt till golfklubben.

De måltider som ingår enligt ovan är gemensam bankett, 3 rätters meny med vin på fredag kväll på Gyllene Uttern, frukost samt gemensam lunch i samband med prisutdelning på lördagen efter tävlingen.

På fredagen före tävlingsstart ordnar envar sin lunch. Denna kan med fördel intas på golfklubben.

Startavgift 300 kr inbetalas i samband med anmälan. Anmälningsblanketten finns på samfundets hemsida. Blanketten kan också erhållas genom kontakt med oss via mail eller fax.

Eftersom startavgiften uteslutande kommer att användas till inköp av priser är det inget krav att ta med egna priser men det är förstås inte på något sätt förbjudet, tvärtom.

Anmälan och inbetalning av startavgift senast den 30 juni. Vi är dock tacksamma för så snar anmälan som möjligt.

Har Du några frågor kan Du nå oss på

Staffan Bergfeldt
staffan@bergfeldt-levinson.se

Christer Wahlgren
cw@amberadvokater.se

Anmälningsblankett