Hamilton Advokatbyrå har den stora äran och glädjen att bjuda in till

Advokat-SM i golf 2016

den 2–3 september 2016 på Mälarö GK/Skytteholm

Tävlingen är öppen för alla golfspelande advokater. Parallellt med Advokat-SM spelas den s.k. Odyltävlingen (även kallad Etcetera) som är öppen för fruar och äkta män, söner och döttrar och alla andra icke-advokater som har något slags koppling till en advokat. Båda tävlingarna går över 36 hål. Start fredag den 2 september 13.00 och lördag den 3 september 8.00, shotgunstart båda dagarna.

I det golfpaket som Skytteholm erbjuder deltagarna ingår greenfees, fika under båda rundorna, tillgång till sjöbastun, en övernattning med frukost, trerätters middag med välkomstdrink och vinpaket på fredagkvällen samt avslutande lunch på lördagen. Priset är 3 520 kr (i dubbelrum) eller 3 745 kr (i enkelrum) per person och bokning sker direkt hos Skytteholm, via e-post skytteholm@sodexo.com eller telefon 08-560 236 00. Ange att bokningen avser Advokat-SM.

Eventuella inspelsrundor och/eller extranätter bokas direkt med Skytteholm. Priset för en extranatt med frukost uppgår per person till 825 kr (i dubbelrum) eller 1 150 kr (i enkelrum).

Anmälan till tävlingen sker via e-post golf@hamilton.se med uppgivande av golf-id och tävlingsklass samt genom betalning av startavgiften 300 kr via bankgiro 224-4689. Observera att anmälan inte räknas som komplett förrän båda dessa åtgärder vidtagits!

Antalet platser är begränsade, varför principen om ”först till kvarn” tillämpas. En tidig anmälan innebär inte bara en ökad chans att få vara med i tävlingen, utan underlättar också vår planering högst avsevärt. Vi har reserverat ett antal rum på Skytteholm, men de hålls inte för vår räkning längre än till i början av augusti och det är alltså ytterligare ett skäl att göra slag i saken i god tid!

Även i år ställer glädjande nog både Office Management och Segmenta upp som sponsorer. De bekostar tillsammans med startavgifterna huvuddelen av prisbordet, men av tradition brukar många av deltagarna bidra på olika sätt och den traditionen ser vi förstås gärna att den fortsätter!

Eventuella frågor ställs med fördel via golf@hamilton.se.

Välkommen!

Advokatgolfen 2016