Juridiska Biblioteket Hilda SHRA Menu Search Question Bubble User tie User Coin warning Check Close angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin Document hand with heart paragraph

ECBA håller höstkonferens i Lissabon

ECBA – European Criminal Bars Association – anordnar en höstkonferens i Lissabon i Portugal den 30 september och den 1 oktober 2016.

På kvällen fredagen den 30 september hålls en mottagning för konferensdeltagarna i det portugisiska parlamentet, Palácio de São Bento. Konferensen inleds kl. 9:00 lördagen den 1 oktober och avslutas vid kl.18:00. På förmiddagen avhandlas jurisdiktionstvister i EU. Ämnet för eftermiddagen är korruption i ett internationellt sammanhang. Efter konferensen följer en traditionell middag för dem som önskar. 

ECBA bildades 1998 som ett led i EU:s arbete med att harmonisera straffprocessen mellan medlemsländerna. Organisationen är ett organ för Europas försvarsadvokater som bland annat bevakar den enskildes rätt till en rättvis rättegång. ECBA fungerar också som ett nätverk för kunskapsutbyte mellan försvarsadvokater i EU:s medlemsländer.

Anmälan med kreditkort görs här 

Om du föredrar att göra en banköverföring, vänligen registrera dig genom att klicka här 

Boka rum här

Frågor om hotellbokningar kan ställas till helder.carvalho@abreu.pt 

Läs programmet 

Allmän information om konferensen