Är du driven, ansvarsfull och serviceinriktad? Trivs du i en kommunikativ och självständig roll? Har du lätt för att samarbeta? Då kan du vara den ekonomichef som Advokatsamfundet söker!

Beskrivning av tjänsten: Advokatsamfundet söker en erfaren och ansvarsfull ekonomichef, som kan axla en bred roll med stor variation. Som ekonomichef på Advokatsamfundet har du ett övergripande ansvar för organisationens och ett antal närstående stiftelsers redovisning. Tjänsten är mycket verksamhetsnära och du rapporterar direkt till generalsekreteraren. Arbetet är självständigt.

I arbetsuppgifterna ingår: Budget, prognoser, bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer för Advokatsamfundet, dess dotterbolag Sveriges Advokaters Service AB samt sju stycken, till samfundet närstående, stiftelser. Rapportering, analyser och verksamhetsuppföljning. Personalansvar för 12 personer Sekreterare i styrelserna för tre stiftelser. Sekreterare i Advokatsamfundets försäkringsgrupp.

Vem är du? Vi söker dig som har flera års erfarenhet av en liknande roll. Du har en relevant högskoleexamen inom ekonomi. Du är en van användare av excel, word och har en god systemkunskap (Advokatsamfundet arbetar med Visma som ekonomisystem). Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du har en utpräglad samarbetsförmåga, är lyhörd, prestigelös och noggrann. Du är självständig, kommunikativ och van vid många kontaktytor. Du har hög integritet. Arbetet sker under sekretess.

Intresserad? I denna rekrytering samarbetar Advokatsamfundet med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Nilsson. 0733-84 20 22, magnus.nilsson@invici.se.

Välkommen med din ansökan jämte CV, betyg och uppgift om löneanspråk. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista dag för ansökan är den 14 januari 2019. Tillträde sker under maj 2019