Den 3 oktober 2018 kl. 11.45 i Stockholm.

Advokatsamfundet bjuder in till en lunchföreläsning som gästas av Omar Al Zankah.

Omar al-Zankah

Lunchen äger rum onsdagen den 3 oktober 2018 kl. 11.45–13.15 i Advokatsamfundets lokaler på Laboratoriegatan 4 i Stockholm. Lunchen serveras från kl. 11.45. Kom gärna i god tid. Vi inleder med mingel och enklare lunch samt kaffe.

Omar Al Zankah, 24 år, kom till Sverige som flykting från Syrien för två år sedan med enbart 180 kr på fickan. Han kunde inte tala svenska, hade varken vänner eller arbete och använde en flyttlåda som skrivbord. För sex månader sedan träffade han våra politiker i Stockholms stadshus för att presentera sina lösningar på de problem som Stockholm upplever. I dag sitter Omar Al Zankah bakom ett skrivbord i World Trade Center och Norrsken House i Stockholm.

Omar Al Zankah kommer att dela med sig av sina erfarenheter av hur det är att komma som flykting till Sverige och de integrationshinder som kan finnas på vägen in i det svenska samhället.

Varmt välkomna!

Anmälan

Bindande anmälan sker via e-post till irma.lahtinen@advokatsamfundet.se (ange ev. önskemål om specialkost) och genom inbetalning av 125 kr (inklusive moms) på bankgironummer 5148-7759. OBS! Ange referens 4322 och ditt namn/samtliga deltagares namn på inbetalningen. Vänligen invänta bekräftelse på din anmälan före inbetalning då antalet platser är begränsat.

Sista dag för anmälan är den 28 september 2018.