Juridiska Biblioteket Hilda SHRA Menu Search Question Bubble User tie User Coin warning Check Close angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin Document hand with heart paragraph

Advokatsamfundet söker kursadministratör

Ansökan så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter:

- Administration, fakturering och uppföljning (genom enkäter) av kurser.

- Dagliga kontakter med kunder och kursledare via telefon och mejl.

- Ta hand om registrering av kurser på Advokatsamfundet och på konferenshotell i Stockholmstrakten.

- Administrera och medverka vid examinationer av blivande advokater.

- Medverka vid genomförande av konferenser (i dagsläget två stora konferenser per år).

Advokatsamfundets utbildningsavdelning genomförde förra året närmare 140 utbildningar med sammanlagt över 4 000 deltagare. Verksamheten består av i huvudsak två delar: förbere­dande kurser och examen för jurister som ska bli advokater samt fortbildningskurser och konferenser för advokater och annan personal på advokatbyråerna. Vi arrangerar såväl juridiska kurser som kurser i ledarskap, förhandling, försäljning och andra ämnen. På avdelningen arbetar en utbildningschef och två kursadministratörer.

Då en av våra kursadministratörer slutar sin anställning i maj söker vi nu en ersättare.

Vem är du?

Du är en välorganiserad administratör med eget driv och god servicekänsla, som har för­måga att hantera ett stort antal kontakter med kursdeltagare och kursledare på ett trev­ligt sätt. Arbetet kräver goda kunskaper i MS Office, god språkkänsla, stresstålighet, och allmänna kunskaper i engelska. Erfarenhet av kundhanteringssystemet Lime är merite­rande. Du behöver ha körkort och tillgång till bil.

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Läs mer om tjänsten som kursadministratör på Advokatsamfundet här