Hildary bjuder tillsammans med Advokat i framtiden in till lunchföreläsning som gästas av Oisín Cantwell, kolumnist och journalist på Aftonbladet.

Lunchen äger rum tisdagen den 8 november 2016 kl. 12.00 - 13.00 i Advokatsamfundets lokaler på Laboratoriegatan 4 i Stockholm. Lunchen serveras från kl. 11.45 – kom gärna i god tid. Vi inleder med mingel och enklare lunch samt kaffe.

Oisín Cantwell är väl känd för sitt arbete med att bl.a. belysa och kommentera rättsutvecklingen. Oisín Cantwell kommer bl.a. att berätta om sin karriär, vilka utmaningar han möter i sitt arbete och ge sina personliga reflektioner om medialandskapet. Han kommer även att prata om mötet mellan journalistik och juridik och vad advokater bör tänka på i sina kontakter med medier.

Anmälan:

Bindande anmälan via e-post till irma.lahtinen@advokatsamfundet.se och genom inbetalning av 125 kr (inklusive moms) på bankgironummer 5148-7759. OBS! Ange 4314 och ditt namn/samtliga deltagares namn på inbetalningen. Vänligen invänta bekräftelse på din anmälan före inbetalning då antalet platser är begränsat.

Sista dag för anmälan är den 1 november 2016.